CreMan verwelkomt een nieuwe collega!

Bij deze willen wij jullie voorstellen aan het nieuwste lid van ons team: Tim Denekamp!

Graag stel ik mij voor, mijn naam is Tim Denekamp, ik ben 32 jaar en woonachtig in Huizen. Sinds 1 januari versterk ik het team als accountmanager bij CreMan. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als accountmanager bij een leadgenerator voor de hypothekenmarkt, heb ik begin dit jaar de overstap gemaakt. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en met de mooie toekomstplannen van CreMan gaat dat zeker goedkomen! ’s Nachts ben ik wakker te maken voor sneakers die gereleased worden en/of voor een pasta met verse pesto. Om alles ook in balans te houden, fitness en paddel ik regelmatig hier in Nederland maar ook in Dubai waar een deel van mijn familie woont.

VoI enthousiasme ga ik deze uitdaging aan en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s en de klant(en) mooie projecten te realiseren! Hopelijk tot snel, Tim.