Een jaar later…

Vorig jaar rond deze tijd, op 16 maart 2020, toen Minister President Mark Rutte de allereerste maatregelen aankondigde, verhuisde CreMan naar een nieuw kantoor in Huizen. Niet wetende dat we bijna een jaar later nog steeds niet in volle teugen van ons kantoor kunnen genieten. Helaas is thuiswerken nog steeds de standaard.

Dat betekend niet dat CreMan heeft stil gezeten. Sterker nog, wij proberen iedere dag weer een stukje beter te worden en onze klanten nog efficiënter en professioneler te helpen. De Corona crisis vraagt om een andere aanpak dan normaal. Wij zijn ons daarvan bewust en proberen steeds weer, samen met onze klanten, de beste aanpak voor hun debiteuren te vinden.

Ook internationaal is er veel gebeurd. Als gespecialiseerd internationaal incassobureau is CreMan goed op de hoogte van de situatie per land. Op deze manier kunnen wij een passende werkwijze realiseren, om zo uw internationale debiteuren daadkrachtig te benaderen.
De Corona tijd mag geen reden zijn om uw liquiditeitspositie te laten verwaarlozen.

Ondanks de situatie met Corona, was er ook genoeg moois. Heeft u ook zo genoten van het prachtige weer in februari? Het kantoor lag er schitterend bij en we kunnen daarom ook niet wachten om u weer te mogen ontvangen voor een kop koffie. We konden het niet laten deze twee prachtige plaatjes met u te delen.